Office Refurbishment PooleBack

Client: Extreme Group
Location: Poole, Dorset

Client

From small one-off events to multi-show programmes, the Extreme Group are one of the South's market leaders in creating memorable brand experiences.

Project summary

Our team were called in to carry out a full office refurbishment of the client building in Poole. The aim was to create a space that maintained plenty of natural light whilst allowing meetings to take place in private cellular areas.

Implementation

With natural light being a key driver in this office refurbishment, our team worked alongside the client to agree on the overall design - and settled on a fantastic frameless glass partitioning system. This particular solution gives a seamless continuation of glass thanks to its silicon joints and fully bespoke manifestation selected from the customers corporate branding.

Special Requirements

The use of digital image vinyl for the solid internal walls of this refurbishment really helps the brand to stand out from the crowd, giving depth and character to the space. This office refurbishment was also completed in just two weeks from the date of order to the date of completion - a brilliant turnaround from our team!

Technical Specifications

Our team utilised the following products and materials for this project:

  • Glass partitioning system
  • Full office fit out
  • Digital image vinyl
  • Bespoke branding manifestation
 
 
This site uses some unobtrusive cookies to store information on your computer. By using our site you accept our Terms And Conditions and Privacy Policy. ×