Office Fit-Out Ringwood, HampshireBack

Client: True Brands
Location: Ringwood, Hampshire

 

Client

Jade Aden was recently approached by True Brands situated in Ringwood. They are an innovative business in the stainless steel gift, gadget and accessory industry. They contacted us to refurbish their 3,000 square foot office at the GP Centre pavilion.

Project summary

Our team were asked to install a brand new canteen, suspended ceiling, doors, door handles, handrails and wallpaper into their office building. Our in-house interior designers worked extremely hard on creating the perfect office for our client. They now have a minimalistic and contemporary space that fits their employee and management working lifestyle.

Implementation

To match our client’s business, we wanted to create a space that perfectly reflects minimalism while being an impressive office space that’s modern and contemporary. We started by fitting a bespoke canteen / kitchen area for True Brands - a zone where employees can enjoy their lunch break in privacy and away from their desks. The break-out area allows employees to store food and provides a space to help connect staff members during their time off, demonstrating management's priorities of looking after their team.

The new and stylish stainless steel handrails and door handles match the furnishings of the office space perfectly giving a modern feel and shows attention to the small details by the Jade Aden team.  Stainless steel is extremely durable and cost-effective so will stand the test of time against daily continuous usage in the office building.

Our in-house interiors team designed a bespoke internal partition system, introduced a brick wall wallpaper feature and storage wall cupboards for the open plan office. These new additions will be perfect for the overall aesthetic, as they have been designed to suit our client’s desires for how they want to use their office. The bespoke feature brick wallpaper clearly highlights where the kitchen area is and gives a fun and unique element when contrasted to the neutral colour palette of the office.

The project was finished on time and within budget and True Brands are thrilled with the outcome. We hope to work with them again in the future.

Technical Specifications

Our team utilised the following products and materials for the project:

This site uses some unobtrusive cookies to store information on your computer. By using our site you accept our Terms And Conditions and Privacy Policy. ×