Office Refurbishment FarehamBack

Client: Currie & Brown
Location: Fareham

Client

The Fareham office of Currie & Brown, a global asset management and construction consultancy that specialises in quantity surveying and project management, approached us to create a number of partitioning systems to divide up their open plan office.

Project Summary

Our team were required to install glazed partitioning to create a boardroom / meeting room, as well as section off their staff break-out area / kitchen.

Implementation

In order to maintain a light and airy working environment for their staff, our office fit-out team installed Komfort Polar fully glazed frameless partitions with full height Walnut Veneer Door modules. They also added a bespoke manifestation design to the glass.

Technical Specifications

Our team utilised the following products and materials for the project:

  • Speciality joinery
This site uses some unobtrusive cookies to store information on your computer. By using our site you accept our Terms And Conditions and Privacy Policy. ×